Megújult pécsváradi bolt

Megújította pécsváradi 161-es COOP Szuper üzletét a Mecsek Füszért  

Az egységet négy éve üzemelteti a Mecsek Füszért Zrt., évről évre növekvő forgalommal, a vásárlók egyre nagyobb megelégedésére.

Zádori János polgármester úgy fogalmazott, hogy minden településnek van egy olyan üzlete, amit mindenki „A boltnak” nevez, szerinte Pécsváradon ez az. Így nem is csoda, hogy a vásárlóközönség jellemzően egyben törzsvásárló. Az épület megújításának és az üzlethelyiség korszerűsítésének szükségessége indokolta a felújítást, ami mintegy 45 millió forint ráfordítást igényelt és 3 hetet vett igénybe. A modernizáció során a bejárat automata ajtót kapott, valamint a szárazbútorok kiválasztása és az üzlethelyiség azokkal történő kedvező berendezése révén a boltban tágas közlekedő utak kerültek kialakításra. Utóbbit a vásárlók is nagyon várták. A hűtött felületek teljes egészében megújultak, a világítás LED megoldással működik, valamint a beépített környezetbarát technológiának köszönhetően hatékonyabb lett a hűtési-fűtési rendszer. Mindezeknek köszönhetően az üzlet energiaköltséginek tekintetében 20-30 százalékos csökkenést ért el a társaság.
A téma kapcsán Szakál Lászlóval, a Mecsek Füszért Zrt. kiskereskedelmi üzletágának vezetőjével, Hegedűs Eszterrel, a szupermarket vezetőjével és Zádori Jánossal, Pécsvárad polgármesterével készített interjút a COOP Hírszolgálat. Az összefoglaló kisfilmet az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

https://www.youtube.com/watch?v=kPmoNfIvcmM&feature=youtu.be